Inspiration

Att renovera sitt badrum är ett stort projekt, tveklöst ett av de större du kan göra inom husets fyra väggar. Vi på Renovera Badrum tycker att du ska slå på stort och verkligen förvandla ditt badrum till något du inte bara kan vara nöjd över, utan något du ska vara stolt över! Varför nöja sig med vanliga vita kakelplattor när de finns i regnbågens alla färger? Varför ha ett badkar som är identiskt med det man växte upp med?

ROT-avdraget har varit positivt för Sverige, och det har onekligen fått snurr på byggbranschen. För dig är det chansen att göra något extra av din badrumsrenovering - att lyxa till det utan att behöva betala mer.

En vanlig renovering höjer inte nödvändigtvis husets eller lägenhetens värde. Visst är det viktigt att badrummet är fräscht och i bra skick, men om det inte har det där lilla extra är det svårt att hitta köpare som är beredda att bjuda över varandra tack vare kakel och handfat. Ett väldesignat, lyxigt och snyggt badrum däremot, kan betala tillbaka investeringen mångfalt för den med öga för detaljer. Och även om du inte planerar att sälja är det en synd att inte göra det allra mesta av ens hem, ett ställe man spenderar den mesta tiden med sina nära och kära i.

Inspiration för badrummet

Nedan finner du lite inspiration som kanske kan föda några tankar, låt idéerna flöda!

centralt badkar

trägolv i badrummet

duschkabin med fin utsikt

badrum i blåa färger

elegant och klassiskt badrum

badrum i japansk stil

kristallkronor i badrumstaket

minimalistiskt tema

modernt tema

upphöjt och i trä inbyggt badkar

romerskt badkar i marmor

rymligt badrum

Bilderna kommer ifrån utmärkta Interior Exterior Plan.

Renovera badrum

Renovera Badrum är en bra startsida för alla som vill veta mer om badrumsrenovering. Sidan erbjuder en första överblick av vad som väntar, och ger gott om hänvisningar till vidare källor och läsning relaterade till renovering av badrum.

Länktips!